UPM sertai seminar Serantau Isu-Isu Komuniti 2022 di Aceh - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
ACEH, INDONESIA, 9 Disember: Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai seminar Serantau Isu-Isu Komuniti (SSIK) 2022 yang dilangsungkan selama tiga hari daripada 23 sehingga 26 November di Aceh, Indonesia bersama Universitas Teuku Umar (UTU) dan Universitas Abulyatama (UNAYA), berkaitan cabaran dalam menghadapi kepesatan revolusi 4.0 yang memberi impak sosial kepada kesejahteraan masyarakat.