AnSci anjur kempen derma darah bantu tingkatkan bank darah negara - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 15 Disember - Kelab Sains Haiwan (AnSci) UPM menganjurkan kempen derma darah peringkat Fakulti Pertanian bagi membantu menambah stok bekalan darah negara.