40 jam aktiviti sukarelawan diiktiraf MBOR - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih pengiktirafan Malaysia Book of Records (MBOR) menerusi 41 projek Program Putra Longest Non Stop Volunteerism Activities (PUTRA LoVA) sempena Sambutan Hari Putra Bakti UPM. PUTRA LoVA merupakan rekod pertama dalam negara melaksanakan aktiviti sukarelawan paling lama tanpa henti selama tempoh 40 jam.