Makmal Kejuruteraan Sistem Terbenam tingkatkan hasil pembelajaran - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Dis – Fakulti Kejuruteraan UPM dengan kerjasama NI Malaysia Sdn. Bhd. hari ini melancarkan Makmal Kejuruteraan Sistem Terbenam (Embedded Systems Engineering Laboratory) yang boleh digunasama oleh pelajar dan pensyarah dalam meningkatkan lagi mutu pembelajaran dan pembangunan modal insan.