Persidangan MYSUN kongsi amalan terbaik aktiviti kampus lestari - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 7 Disember – Malaysia Sustainable University Network (MYSUN) di bawah tajaan EU ERASMUS+ Capacity Building for Higher Education telah menganjurkan Persidangan Rangkaian Universiti Lestari Malaysia ke-2 2022 di UPM bagi berkongsi amalan terbaik aktiviti kampus lestari bermula 6 sehingga 7 Disember, hari ini .