Konvo Run@UPM labuhkan tirai Majlis Konvokesyen UPM ke-46 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 3 Dis - Pusat Pertanian Putra dan Persatuan Sains Tanah Malaysia (MSSS) telah menganjurkan Konvo Run@UPM sempena Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen UPM ke-46 di Bukit Ekspo UPM hari ini.