Ibu pemandu bas sekolah, anak raih Master - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember - Khanmani Anpuanandam, 28, menjadi kebanggaan ibunya Parimala Raman, 52 yang bekerja sebagai pemandu bas sekolah apabila menjadi anak pertama sebagai Doktor veterinar dan meraih Master.