Graduan perlu bersedia hadapi cabaran sebenar dunia: Prof. Emeritus Dato’ Dr. Ir. Muhammad Zohadie Bardaie - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember – Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) perlu bersedia menghadapi cabaran dunia dan menjadi lebih kompeten serta mempunyai nilai kebolehpasaran yang tinggi di masa depan.