Doa arwah ibu iringi kejayaan pemuda genggam Master dan PTD serentak - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember - Hari ini adalah sangat bermakna buat Mohamad Azren Putra Mat Desa, 28, apabila berjaya mendapatkan Master Sains Pengurusan Hutan dan Sains Ekosistem Universiti Putra Malaysia (UPM) dan mendapat penempatan bertugas Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) serentak.