Anak-beranak sambung legasi ayah ibu sebagai alumni UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember - Dua beradik Nur Sofea Qistina Zulkarnain, 26, dan Muhammad Aiman Hakim Zulkarnain, 24 berkongsi pentas konvokesyen yang sama apabila masing-masing meneruskan pengajian Ijazah Sarjana Muda di UPM seperti kedua ibu bapa mereka yang merupakan alumni UPM.