'Buat tiga kerja sambil belajar, bukan terlalu harapkan bantuan', itulah semangat graduan muda ini - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember - Meniaga, kerja sambilan di sebuah universiti dan menjadi seorang pelajar Master Linguistik Terapan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam satu masa adalah semangat gadis muda ini berjaya mendapatkan master tanpa mengharapkan bantuan sesiapa.