Dua pasangan suami isteri sepakat graduat bersama - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 November - Perjalanan untuk mendapatkan master mempunyai cabaran yang besar bagi pasangan suami isteri yang menyambung Master Pentadbiran Perniagaan (MBA), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama-sama.