Atlet gimnas artistik wanita negara terima Bacelor Sains Statistik - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 November - Walaupun atlet terkenal mengharumkan nama negara, namun atlet gimnas artistik wanita negara Rachel Yeoh Li Wen, 23, sangat mementingkan pendidikan kerana bercita-cita ingin menjadi seorang jurulatih yang berkaliber dalam sukan yang disertai olehnya sejak umur 17 tahun.