Mak buyung siram pokok padi setiap hari tuai hasil raih Master - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 Nov – Pegawai Sains Institut Biosains (IBS) UPM, Nor Umaira Abu Asan, 35, gigih dan cekal menyiram 60 pokok padi setiap hari ditambah dengan perut yang sarat hamil anak ketiga demi menamatkan kajiannya dalam Master Bioteknologi Mikrob.