Bekas atlet taekwondo berjaya seimbangkan sukan dan pelajaran - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 November – 17 tahun berkecimpung di sukan taekwondo, Muhammad Afnan Muhammad Adnan berjaya bergraduat dalam kelas pertama pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-46 pada hari ini.