Hujan panas ulang alik naik motor ke kelas, Wahida berjaya raih PhD - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 Nov – “Hanya Tuhan sahaja yang tahu perasaan saya macam mana setiap kali tolak motor dalam hujan dan panas untuk ulang alik ke kelas dan tempat kerja dari Master hingga PhD,” luah graduan PhD keselamatan dan kesihatan pekerjaan, Norwahida Yaakub, 34.