Pasangan kembar raih Bacelor, kini jurulatih ping pong - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 November – Pasangan kembar, Charles Ngew, 24 dan Philips Ngew berjaya bergraduat dalam Bacelor Pentadbiran Perniagaan pada Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 2 pada hari ini.