Tangguh semester kerana kecederaan, Nurul Hidayah graduat tepat pada masanya - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 November – Walaupun menghadapi kecederaan patah tulang belakang graduan Bacelor Sains Biologi Sel dan Molekul Dengan Kepujian, Nurul Hidayah Mohd Rosedi terus cekal dan berjaya bergraduat tepat pada masanya (GOT).