Pernah mahu tinggalkan PhD kerana tidak boleh berjalan, bangkit genggam PhD - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 Nov – “Apabila saya sudah tidak boleh berjalan memang saya rasa nak sangat tinggalkan PhD tetapi sokongan daripada pensyarah dan keluarga saya rasa perlu untuk teruskan. Saya hendak bantu pelajar lain lebih memahami bidang kejuruteraan elektrik,” luah graduan Dr. Noramlee Mohamed Noor, 55.