Pemilik perniagaan “Kopi dan Sushi” berjaya menggenggam ijazah - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 28 November – Pemilik perniagaan “ Kopi Dan Sushi”, Annati Nur Najlaa Tuah,23, berjaya menggenggam ijazah sarjana muda Bacelor Sains Teknologi Makanan pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia kali ke-46 hari ini.