Hannah, Felo Perdana Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) ingin bentuk dasar bioteknologi Malaysia yang lebih baik - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 Nov - Graduan Bacelor Sains Biokimia, Hannah Hazri, 23, juga Felo Perdana Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) 2022 ingin membantu Malaysia dalam membentuk dasar bioteknologi negara yang lebih baik.