Diuji kehilangan abang, hidap sakit jantung adalah ujian yang besar buat graduan Phd ini - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 November - Kehilangan abang sulong telah menyebabkan graduan Doktor Falsafah (Kesihatan Awam), Dr. Mazani Mohammad Yusop, putus harapan untuk meneruskan kehidupan kerana abang merupakan satu-satunya insan yang banyak berkorban demi pendidikan adik-adiknya.