Suami isteri capai impian tamat PhD bersama - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 November – Pasangan suami isteri, Md Mahmudul Hasan dan Mst. Motmainna gembira mencapai impian untuk bergraduat bersama pada Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 2 pada hari ini.