Pengkaji Penyair Diraja Brunei graduat PhD - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 November – Pengorbanan cuti tanpa gaji berbaloi apabila graduan PhD Pengajian Sastera dan Budaya, Mohammad Shahrin Hj. Metussin berjaya bergraduat pada Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 2 pada hari ini.