Pengarah syarikat arkitek landskap Verona Design Sdn. Bhd raih Master dengan PNGK 3.98 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 Nov – Ketekunan serta kegigihan Pengasas dan Pengarah syarikat Verona Design Sdn. Bhd, LAr. Wan Salamatul Juita Wan Hashim, 40, menuntut ilmu membuahkan hasil kejayaan apabila berjaya meraih Master dengan PNGK, 3.98.