Atuk dua cucu peroleh PHD - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 28 November - Hanya kerana minat mendalami ilmu, warga emas berusia 63 tahun dari Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menamatkan pengajian di peringkat Doktor Falsafah dalam bidang Agronomi.