Keluarga menjadi sumber kekuatan adik beradik menamatkan pengajian - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 28 November – Pasangan adik beradik, Noor Razalina Mohd Rashid dan Noor Rafiza Mohd Rashid berjaya bergraduat dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-46 pada hari ini.