‘Vertigo’ tidak menghalang Dayang Suryati tamatkan pengajian PhD - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 November – Penyakit vertigo tidak menghalang graduan PhD, Dayang Suryati Abang Ibrahim untuk menamatkan pengajian beliau dan berjaya bergraduasi pada Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 2 pada hari ini.