UPM terus memperkasakan pendidikan berkualiti untuk masyarakat: Profesor Emeritus Tan Sri Dato’ Dr. Syed Jalaludin - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 November – Universiti Putra Malaysia (UPM) perlu terus memperkasakan pendidikan berkualiti bagi berada di tahap yang cemerlang dalam pelbagai bidang seiring dengan keperluan masa kini.