Jenama sendiri graduan “Peroy Apparel” tembusi pasaran Timur Tengah - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 Nov - Ahmad Khairul Amir Kamaluddin, 24, membuktikan tiada yang mustahil untuk berjaya dalam dunia perniagaan percetakan baju sungguhpun sedang menuntut di menara ilmu dalam bidang Bacelor Pendidikan Kaunseling apabila jenama sendiri ‘Peroy Apparel’ menembusi pasaran hingga ke Timur Tengah.