Pasangan kembar tak seiras hadiahkan ijazah kepada keluarga tercinta - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SEDANG, 27 November - Pasangan kembar tidak seiras Nazrul Irfanradi Nazzarulanuar, 23 dan Nayly Batrisyia Nazzarulanuar, 23 berjaya menamatkan pengajian di peringkat ijazah sarjana muda Bachelor Perakaunan di Universiti Putra Malaysia (UPM).