Pasangan adik beradik berjaya genggam PhD - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 November – Pasangan adik beradik, Hazimah Haspi Harun dan Hanif Haspi Harun telah berjaya mengengam PhD pada Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 1 di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, UPM.