Penerima Nobel Peace Laureate terima Ijazah Kehormat Doktor Ekonomi Perniagaan UPM - Juferi, Noor Eszereen
SERDANG, 26 November –Penerima Nobel Peace Laureate 2006, Prof. Muhammad Yunus telah menerima Ijazah Kehormat Doktor Ekonomi Perniagaan Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 2 kelmarin.