Cabaran jaga ayah sebagai dorongan genggam ijazah Master - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 November- Sambung belajar ke peringkat Master bukan sesuatu yang mudah untuk dicapai kerana banyak liku-liku yang perlu ditempuh walaupun terlihat senang di mata orang lain yang tidak duduk dalam kasut kita.