Status OKU menjadi kekuatan untuk meneruskan pengajian sehingga PhD - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November- Status sebagai seorang insan istimewa Orang Kurang Upaya (OKU) tidak menghalang Dr. Arul Das A/L Arumugam untuk menamatkan pelajaran di peringkat Doktor Falsafah (PhD) di bidang Bahasa Melayu pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-46 Sidang 2 pada hari ini.