“Pertanian bukan bidang kelas rendah” – penerima Pingat Putra Agribio - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November – Penerima Pingat Putra Agribio, Melissa Lok Mei Teng graduan Bacelor Sains Hortikultur, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) berpandangan bidang pertanian adalah penting dan bukan bidang bertaraf kelas rendah.