Bangkit setelah bercerai, ibu muda berjaya peroleh ijazah - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November - Bangkit demi meningkatkan diri itulah motivasi seorang ibu tunggal yang berjaya mengenggam segulung ijazah pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-46 walaupun sibuk menguruskan dua orang anak seorang diri ketika menyambung pelajaran.