Pensyarah politeknik terima Pingat Emas PhD UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Nov- Pensyarah Jabatan Kejuruteraan Mekanikal, Politenik Banting, Dr. Tamil Moli A/P Loganathan menerima anugerah Pingat Emas Doktor Falsafah (PhD) Malaysian Vaccines and Pharmaceuticals dalam Majlis Konvokesyen UPM ke-46 di sini, hari ini.