Pengorbanan empat tahun An Najwa berbaloi - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November - Berjaya menggenggam ijazah sarjana muda adalah sebuah pengorbanan yang dibuat oleh seorang penjaring (GS) kebangsaan, An Najwa Azizan di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Majlis Konvokesyen ke-46.