Kembar seiras raih Doktor Perubatan Veterinar - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Nov - Sesi 1 Majlis Konvokesyen UPM ke-46 menjadi saksi kegembiraan kembar seiras, Muhammad Hazman Mustaffer,24 (abang) dan Muhammad Hazmi Mustaffer,24 berjaya meraih Doktor Perubatan Veterinar dengan cemerlang.