Keluarga beri kekuatan Nurul Liyana genggam master - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November - Graduan Master Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling), Nurul Liyana Norsam berkata, dengan sijil akademik yang diperolehi ini adalah sebagai batu loncatan untuk beliau meningkatkan kerjayanya pada masa hadapan.