Impian jadi penyelidik negara penerima hadiah Pingat Emas Canselor UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November- Minat yang mendalam dalam bidang penyelidikan Sains, teknologi dan inovasi telah mengangkat graduan Bacelor Sains Biologi dengan Kepujian, Syed Alif Imran Syed Khairil Akhbar memenangi Hadiah Universiti sesi 2021/2022, Pingat Emas Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM).