Bekas penerjun negara Datuk Leong Mun Yee terima Master - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 November – Selepas lima tahun, bekas atlet penerjun negara, Datuk Leong Mun Yee berasa bersyukur berjaya menggenggam Master Komunikasi Korporat, Universiti Putra Malaysia (UPM), hari ini.