Adik beradik raih Master, hadiah buat Allahyarham bapa - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Nov - "Kami ingin mendedikasikan kejayaan ini khas buat Allahyarham bapa yang telah kembali ke Rahmatullah pada 2020," kata dua beradik Norazian Safian,42 dan Anas Safian,39 yang menerima ijazah Master pada Sidang 2 Majlis Konvokesyen UPM ke-46 di sini, hari ini.