"Pelajar perlu sentiasa holistik”- penerima Anugerah Pelajaran DiRaja - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 26 Nov - Penerima Anugerah Pelajaran DiRaja, Majlis Konvokesyen UPM ke-46, kategori Bumiputera, Sarah Nabilah Hamdan dan Bukan Bumiputera Misha a/p Nanthakumar, masing-masing menitipkan pesan kepada semua pelajar agar sentiasa seimbang dan menghayati konsep holistik dalam semua perkara.