Ladang 15 UPM tuai hasil keledek dan sun melon tingkat penjanaan Fakulti Pertanian - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 21 Oktober - Staf Ladang 15 Fakulti Pertanian UPM menerusi projek penjanaan fakulti tersebut menuai hasil tanaman keledek dan sun melon hari ini setelah menanamnya hampir dua bulan.