Professor Jeffrey D. Sachs beri ucaptama pembangunan mampan dan kelestarian di UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 17 Nov – UPM buat julung kalinya menganjurkan Simposium Matlamat Pembangunan Mampan (SDG) dan inisiatif hijau bagi menyediakan peluang kepada Institut Pengajian Tinggi (IPT), industri dan individu mendapatkan amalan terbaik dalam pelaksanaan SDG yang dirasmikan oleh YAM Tengku Syarif Laksamana Perlis Dato' Seri DiRaja Syed Razlan Syed Putra Jamalullail, Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti (LPU) UPM.