Malaysia perlu tingkat SDG 2, 10 dan 15 bagi mencapai negara mampan 2030 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 17 Nov – Kelaparan sifar yang berkait rapat dengan sekuriti makanan merupakan salah satu 17 agenda yang digariskan menerusi Matlamat Pembangunan Lestari (SDG) 2030 yang perlu dicapai agar semua orang menikmati keamanan dan kesejahteraan menjelang 2030.