Komitmen kewangan terhadap SDG dan inisiatif hijau - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 17 Nov - Pembangunan mampan menjadi nadi kepada pendekatan pembangunan Malaysia, dengan memberi keutamaan dalam pembasmian kemiskinan, meningkatkan kesejahteraan rakyat, menyediakan akses universal kepada pendidikan, dan menjaga alam sekitar.