632 pelajar UPM serikan hujung minggu dengan larian berwarna - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Nov - Seramai 632 pelajar UPM menceriakan hujung minggu mereka dengan menyertai Aishah Ghani's Colour Run 2022 yang dianjurkan oleh Kolej Tan Sri Aishah Ghani (KTAG) di sini, hari ini.